Rebecca Anastacia


Foto: Veronica Sjøtun


Jeg er da jenta gitt navnet Rebecca Anastacia, 21 år, født 14.mars, 1995, og oppvokst i Kristiansand. Nå bor jeg og Milo på Lund i Kristiansand, og utrolig fornøyd med det. Med godt turterreng rundt og elva som renner forbi, er det ikke vanskelig å elske plassen. 🙂

Fra jeg var liten av, drømte jeg om å eie en gård, fylle den opp med mange hunder, å nyte det gode liv.  Ønsket om egen hund var stor, jeg kan faktisk ikke huske tid jeg begynte å interessere meg for hunder,  interessen har alltid bare vært der. Kaniner, marsvin og fisker var vel det jeg fikk lov til å ha av dyr, da foreldrene mine ikke tillot meg å få hund. Jeg vil vel egentlig si jeg var, over gjennomsnittet, ekstremt interessert i hunder. Hunder gjorde meg glad, energien min endret seg, og livet gav mer mening.

Jeg var fast bestemt på at jeg en dag skulle kjøpe min egen hund!

Den første hunden jeg kalte min, var Royal Rose Almires, ei tispe av rasen Chinese Crested (HHL – Hairy Hairless). Jeg passet henne en periode på 8 mnd, men leverte henne fra meg da jeg skulle på reise. Jeg møtte henne 7 mnd senere, og gjensynsgleden var så stor at hun ble til slutt med meg hjem og der ble hun 2 gode år, før hun dro tilbake til eier igjen. Hun er nok den hunden som virkelig har betydd mest for meg. De årene med Rose, vil jeg nok aldri glemme, hun er sårt savnet. Hun lærte meg utrolig mye, som å ha tålmodighet og se positivt fremover.

Jeg begynte i 2015 på lektorprogrammet ved UIA. Dette er da en 5-årig master, hvor jeg hadde spansk førsteåret og engelsk dette året samtidig master i engelsk til slutt.  Det er utrolig lærerikt og angrer ikke ett sekund på studieretningen. Jeg har møtt utrolig mange flotte mennesker, og noen av jentene jeg møtte ved studiestart er enda der og vi er gode venninner. Jeg jobbet en liten periode som tilkallingsvikar ved Vennesla ungdomsskole, men da undervisningene krasjet med timene på ungdomsskolen, måtte jeg begynne å se etter ny jobb, men for nå, er jeg fokusert på skolen og Milo.

Jeg tar på meg foto-oppdrag

Ser en bort fra hunde-interessen, så er jeg utrolig glad i å fotografere. Både mennsker og dyr, naturen og landskap. Takket være min far, så har jeg et Canon 700D, speilrefleks kamera, som jeg er kjempe fornøyd med. Har to objektiver, men kun ett av dem er i bruk. Det er en stor glede å kunne glede andre med sine bilder. Det å føle at det én gjør, blir satt pris på, det er en fantastisk følelse det! 🙂