Happy Desember ! ♥ 2


 Jeg har sagt fra begynnelsen av, at dette kun er en foreløpig side, da jeg koder hjemmesiden fra bunnen av, og dette tar litt tid nå som jeg, i tillegg til å kode, trener Milo og holder på med eksamener pedagogikk, engelsk didaktikk og spansk didaktikk! Men jeg får til å kode i pausene, og prøver å få den ferdig om ikke lenge. 🙂

Jeg håper jo selvsagt jeg kan få fortgang på denne hjemmesiden da! Det hadde jo vært gøy med lansering 01.01.2018, men da må jeg være flink og effektiv de 2 siste ukene denne måneden, etter ALLE eksamene. 🙂

Ett spørsmål fra meg til dere

Hva syntes dere om bildene jeg legger ut? Blir det dårlig kvalitet på dem? Eller er de klare og fine?
Gjerne skriv en kommentar her på innlegget og si hva dere mener.

NYE SPORTSGRENER VI SKAL GJENNOM!
Jeg har faktisk fått blod på tann, og selv om jeg ELSKER agility, så elsker jeg den kontakten Milo og jeg har. Så jeg har nemlig bestemt meg for at vi skal starte med HtM, altså Heelwork to Music!
→ Dette er da en gren innenfor freestyle, men med enda klarere linjer (regler), som gjør at selv om vi kan være kreative, så må vi være innenfor visse rammer som er gitt. Det blir bare super gøy dette! Så følg med videre, vi skal nemlig få opp enda en blogg her på hjemmesiden, men denne skal kun inneholde treningsvideoer, så det blir en samling av alle videoer som blir lagt inn i treningsinnleggene.

→ I tillegg til HtM skal vi også starte opp igjen (dette drev vi på med tidligere) RALLY LYDIGHET! Vi gleder oss masse masse til å se utviklingen i disse to grenene, og ikke minst i agility! 🙂 Vi skal storkose oss mens vi trener, så håper jeg dere også vil følge vår spennende fremtid!

STOR NYHET!  → Evelina med sin Milo (Zitara Star Zo Outlander) og jeg med min Milo, skal på utstilling i Danmark i 2018!! Se våre tenkte og planlagte planer for 2018 HER.

Vi GLEDER oss MASSE til 2018!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Happy Desember ! ♥

  • Marita

    Bildene er kjempe fine, men siden de blir så store på siden blir de kornete og uklare i min mening.
    Veldig morro å følge dere! Gleder meg til å se hva dere får til fremover 😀

    • sheltienmilo Innleggsforfatter

      Ah! Takk for tilbakemelding, jeg må se om jeg klarer å få dette fikset på en eller en annen måte da. Bedre hvis jeg gjør dem mindre kanskje? Så hyggelig! Koselig å høre fra deg! 🙂