Ett etterlengtet møte


Hei dere! Nå er vi tilbake, og ja! Vi har hatt en LANG sommerferie Milo og jeg. OG, vi har vanvittig mye å fortelle! 😀

 

For noen år tilbake, jobbet jeg på Jokeren her jeg bor, og ei av godjentane jeg fikk ett godt forhold med, Lise, flyttet tilbake til Bergen etter endt utdanning. Fy som jeg har savnet denne jenta! Og i August, 1 år uten å ha sett henne, kom Lise endelig på besøk! Det var tårer i øynene og stor glede. Milo og jeg fikk også møte på Lise’s skjønne hund Calypso, som jeg herved kårer til verdens fineste Eurasier! Ikke nok med at Milo alltid er giret for å møte andre – spesielt nye hunder – så hadde Calypso en god duft av løpetia, og Milo var jo selvfølgelig HELT vill! Ha ha! xD

Det var så godt å se dem, og da måtte jeg selvfølgelig ta bilder av fine Calypso og Milo sammen. Skulle tro de hadde kjent hverandre lenger, de gikk bare så fint sammen <3
Så her kommer bildene, også håper jeg de faller i smak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *