Endelig Sommer!


Nå har Milo og jeg hatt sommer i noen uker allerede, og flere uker fremover. Jeg begynner på jobb om bare noen dager, men er fremdeles sommer for Milo sin del. I morgen går turen opp til Vennesla, hvor jeg skal bo i 1 uke. Der skal Milo og jeg bo, og passe hunden Tassen, som er en Dogo Canario. Og gjett om vi skal kose oss 🙂

I dag har jeg hatt en av gullguttene på besøk, min nevø Nikolai. Vi + Milo har spasert til Bertes på Lund, badet og kost oss har vi òg fått til! Nå begynner mørket å sive inn, musikken er på, cideren i hånden og Milo sover godt på sove-roms gulvet. Tror han er litt trøtt etter mye aktivitet i dag 😉

Vil igjen minne på å ta en titt i menyen, hvor jeg tar i mot bestillinger til fotografering og til å designe hjemmesider/blogger i store og små grader (altså omfanget av det én måtte ønske).

Jeg har også ett grønt hjørne under mitt navn i menyen, hvor jeg skriver om oppdateringer angående de grønne vekstene i hjemmet mitt. Ha en fin kveld 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *