Sår på hendene, vondt i brystet, oppkuttet knær og vond rygg


Så.. Den siste uken har jeg sittet med eksamen. Jeg har vært stresset og lei meg siden jeg ikke har fått gå så mange turer som jeg hadde ønsket med Milo. Men i kveld tenkte jeg at jeg skulle få en skikkelig fin tur med Milo på sykkelen, men dette tok kaken.

Etter 20 minutter på sykkelen, med Milo løpende i bånd, ved siden av, merker jeg hopepinen komme sakte men sikkert. (Frisk luft kan ikke løse alt av problemer). Jeg tar en snarvei hvor biler ikke kan kjøre, over i neste gatefelt. Vi sykler på veien, og runder en sving. Ut fra skogen i svingen, kommer en hund i full fart. Jeg ser den så vidt i side-synet, Milo fikk den nesten på seg. Milo begynner å bjeffe, for han og jeg ble jo begge «tatt litt på sengen», og eieren av hunden står bare å ser på mens hennes hund står 1 meter fra oss i fleksi-line og bjeffer på oss, mens jeg ligger langflat på bakken med sykkelen min ved siden av meg og min fantastiske hund rikker seg ikke fra sin kommando «stå».  Det er så latterlig. Jeg reiste meg bare opp og sa det gikk fint, hunden står fortsatt 1 meter fra oss, og jeg ber henne ta hunden sin til seg. Det er da jeg bare hadde nødt å skrive om dette i dag. HVORFOR BRUKER DU FLEKSILINE? Hvis jeg skal nevne 1 ting som virkelig ikke har noe hensyn, så er det nettopp denne fleksi-lina! KVITT DEG MED DEN! Den gjør verken hunden din eller deg selv noe godt, du går i veien for andre når det er 10 meter mellom deg og hunden.

Her sitter jeg å ler litt for meg selv, for det er så mange tilfeller jeg ser hver dag, av late folk, som ikke gidder å oppdra hundene sine, og tenker fleksi-lina er det beste alternativet. Takk.. Takket være denne fleksi-lina sitter jeg her å skriver, mens det gjør vondt i hele kroppen. Det går greit, men hva hvis du hadde hatt ett lær bånd slik som jeg? Da hadde vi ikke hatt dette problemet, for hunden din hadde ikke klart å løpe ut i vei banen etter oss, og få oss til å velte over. Vær så snill. Kast fleksi-lina, skaff dere ett ordentlig bånd slik at du kan ha kontroll på din egen hund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *