En tur med Vilde & Mocca 2Det blinker i luften av sommerfuglvinger,
det kryper og kravler med tusen små ben,
sneen har ynkelig grått seg til døde,
og blomstene våkner, en etter en.

Blåveis og hvitveis og sneklokker åpner
de blanke små øynene, smiler og ler,
myser mot solen og morgenrøden,
og tror ikke alt det rare de ser.

Og seljen den står der med grenene fulle
av svulmende rakler med silkehår-
de ligner små lubne kattepuser
som soler seg i den deilige vår.


I dag har vært en utrolig flott dag. Derfor valgte jeg å dra inn ett dikt i mitt innlegg, for nå er vår-følelsen her! Tross snø og regn på uventede tidspunkter, har du endelig fått vår-følelsen? Det har som sagt jeg!

Noen banket på døren i dag. Milo spratt opp og så på meg med hodet på skakka. «Hvor er Mocca?», er spørsmålet som skal til før han blir helt spinnvill! Han elsker bestevenninna si: La Min So’s A Great Taste Of Mocca «Mocca». Det er ingen som er gøyere å leke med enn henne 🙂 Så da gikk døra opp og de fór ut i gården. Kameraet ble tatt med og bilder ble knipset i dag. Utrolig gøy og koselig å se Vilde og Mocca igjen, og at hundene storkoste seg i skogen i dag.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “En tur med Vilde & Mocca